Denne hjemmeside er oprettet med det formål at vise billeder fra opgaver som bla. Odense Brandvæsen har været ude på. Det kan være brande, ulykker eller begivenheder af den art. Alle billeder er indsatsbilleder og kan virke mere eller mindre dramatiske. Forældre til børn bør checke siden inden de lader børnene sidde alene med siden. Er du offer eller vidne til en ubehagelig begivenhed har du mulighed for at kontakte offerrådgivningen www.offerraadgivning.dk.

 

Formålet er at vise hvad der sker i byen, ting som folk normalt ikke ser, men alligevel syntes er spændene. Alle som arbejder for og med siden er  frivillige og ulønnede.

Når vi er på et skadestedet har vi visse etiske regler som vi gør alt hvad vi kan for at overholde, det er sådan noget som f.eks.:

 

Altså almindelig sund fornuft.

Vi benytter IKKE billeder tage med mobiltelefoner eller billeder der er tage hvor vores etiske regler ikke er overholdt. Er vi ved en fejl kommet til at vise billeder som kan virke stødene, på privat grund m.m. bedes du kontakte os hurtigst muligt for at finde en løsning på problemet.

Der vil være en del folk som syntes det er usmageligt og som ikke mener, at ulykker er noget som man bør beskæftige sig med og det har de på en måde også ret i. Men mange vil alligevel gerne vide hvad der sker i deres by. Hvis man ikke bryder sig om siden kan man enten sende en mail, skrive i gæstebogen eller forum. Vi har stor forståelse for folk som ikke bryder sig om det.

Men husk på at vi hellere vil have at der ikke sker noget, end at der kommer mennesker eller dyr til skade.

Vi er også af og til med til øvelser, både på Fyn men også i Jylland. Vores opgave er at tage billeder af selve øvelsen og deltagerne. Billederne kan så bruges til f.eks. undervisningsmateriale. Billederne bliver leveret på en cd-rom til ledelsen af øvelsen nogle dage efter øvelsen er slut. Kender du til en øvelse hvor du kunne tænke dig at få nogle billeder fra, er du velkommen til at kontakt os så vi kan aftale nærmere.

Vi håber at du kan lide siden og vil komme med både positiv og negativ kritik.

Alt indhold på dette website tilhøre www.112-odense.dk og må ikke kopieres, lånes eller gemmes på egen computer med mindre andet er aftalt. Det er ikke tilladt at hente eller gemme billeder fra siden med mindre det er anført på siden. På download siden er det selvfølgelig tilladt. Hvis man ønsker nogle billeder fra en konkret opgave/indsats bedes man kontakte webmaster for nærmere aftale. Vi ligger inde med alle billeder i original filer og i fuld opløsning.

Har du spørgsmål til billeder, eller andet bedes du kontakte os på mail@112-odense.dk (bliver checket 1 gang daglig).

Webmaster + Foto + kontakt:    

Mads Binger

Mobil: 3122 2934

MSN: mads_binger@hotmail.com

E-mail: mail@112-odense.dk

 

   
 

 

 

Copyright© 2006 www.112-odense.dk. All rights reserved.